home-banner
TUR VINICOL

DEGUSTAREA VINURILOR

1. EXPRESS TUR

Express Tur oferă o experiență captivantă pentru grupuri de minim 4 persoane și mai mult. Pachetul include o excursie interesantă, o degustare de 3 vinuri și o selecție de plăcinte delicioase. Este o oportunitate perfectă pentru a explora noi destinații și a savura momente de neuitat într-o atmosferă prietenoasă și relaxantă.

Mar- Vin

350 lei/pers.

Sâm- Dum

450 lei/pers.

Grup minim de
4 persoane
image
2. MIX 4 VINURI

O experiență de neuitat pentru grupuri de minim 4 persoane și mai mult. Pachetul include o excursie captivantă, o degustare de 4 vinuri selectate cu grijă și o varietate de plăcinte delicioase. Este o oportunitate perfectă pentru a descoperi arome noi și a petrece momente relaxante într-o atmosferă prietenoasă.

Mar- Vin

350 lei/pers.

Sâm- Dum

450 lei/pers.

Grup minim de
4 persoane
image
3. MIX 5 VINURI

Oportunitate de neuitat pentru grupuri de minim 5 persoane și mai mult. Pachetul include o excursie captivantă, o degustare atent selectată a 5 vinuri și o varietate de plăcinte delicioase. Este perfect pentru a explora aromele vinurilor fine și pentru a petrece momente plăcute într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă.

Mar- Vin

550 lei/pers.

Sâm- Dum

650 lei/pers.

Grup minim de
5 persoane
image
4. PREMIUM ET CETERA

Oferim o experiență exclusivă pentru grupuri de minim 8 persoane și mai mult. Pachetul include o excursie memorabilă, o degustare de 5 vinuri premium selectate și o selecție delicioasă de plăcinte. O oportunitate perfectă pentru a savura momente speciale alături de cei dragi, într-un cadru elegant și relaxant.

Mar- Vin

800 lei/pers.

Sâm- Dum

950 lei/pers.

Grup minim de
8+ persoane
image